Aдреса

Булевар Трета Македонска Ударна Бригада
Бр. 76, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2400 610

Факс

+389 2 2400 615

Електронска пошта

info@elmondelectro.com.mk

Работно време: Понеделник – Петок од 08:00 до 16:00 часот.

Поставете ни прашање